OBSAZENO! Pozvání na duchovní obnovu s otcem Jamesem Manjacalem ve Zlíně

24.05.2012 11:46

Všechny Vás ze srdce zdravím,

rád bych Vám nabídnul možnost, zúčastnit se exercicií patera JAMESE MANJACKALA, které se uskuteční od 7. do 9. června v kongresovém centru Zlín.

  viz: www.otecjames.cz

Pokud jste doposud neměli možnost se osobně setkat s otcem Jamesem, pak Vám vřele doporučuji využít této příležitosti.
Je proslulý svojí celosvětovou evangelizační činností, zvláště v muslimských zemích (Perském zálivu, Indii atd.). Jeho exercicií se do nynější doby účastnilo více než 70 000 muslimů a mnoho z nich konvertovalo ke křesťanství.
Otec James se během exercicií modlí mimo jiné i za duševní a fyzické uzdravení, a rovněž na tento úmysl slouží mši svatou.
Mnoho účastníků exercicií bylo, skrze Boží milost, uzdraveno jak na těle (onemocnění rakoviny, roztroušené sklerózy atd.), tak i na duši, a to ve chvíli, kdy svůj život svěřili do rukou Ježíše Krista. Ježíš říká "Já jsem Cesta, Pravda a Život".
Otec James popisuje mnohé poutavé svědectví ze svých misijních cest.

Papež Benedikt XVI. osobně požehnal evangelizační službu otce Jamese Manjackala a povzbudil jej, aby v této misijní činnosti pokračoval i nadále.

Akce je podpořena místním duchovním správcem děkanem Ivanem Fišarem. Oficiální schválení pro pořádání těchto exercicií udělil též arcibiskup Jan Graubner.

Příběh ze života - Letecká společnost:
https://www.gloria.tv/?media=289442


Rovněž doporučuji shlédnout - svědectví muže, který se setkal s živým Kristem a nalezl skutečný pokoj a naplnění ve svém všedním životě.

Richi Landauro:

https://www.youtube.com/watch?v=_WO3LXteMug

Otec James Manjackal se narodil 18. dubna 1946 v Kerale v jižní Indii. Je členem řádu Kongregace misionářů sv. Františka Saleského (M.S.F.S.). Byl univerzitním profesorem. Vykonal mnoho evangelizačních cest po více než 86 zemích celého světa, kde konal exercicie, pořádal konference, vedl bohoslužby s modlitbami za uzdravení a organizoval evengelizační semináře. Nyní pobývá v Mnichově a pokračuje v misijní činnosti mezi křesťany a nekřesťany v mnoha zemích Evropy. Mimořádná je jeho evangelizační služba v Perském zálivu. Je autorem mnoha knih, básní a článků.

V příloze naleznete informační leták.

Účastnický poplatek je 199 kč. Stále jsou ještě volná místa, proto pokud máte možnost využijte této příležitosti. Možnost registrace je na stránkách

https://www.otecjames.cz/zavazna-prihlaska-na-duchovni-cviceni-zlin

otec JAMES - Zlín.pdf (1,3 MB)

—————

Zpět