Podrobnosti k NEK 2015

16.10.2015 12:30

Drazí farníci,
zítra v sobotu 17. října se v Brně koná dlouho připravovaný Národní eucharistický kongres. Jsem velmi rád, že se z naší farnosti přihlásilo téměř 70 účastníků. Velmi oceňuji rodiče, kteří na kongres pojedou se svými dětmi, celá rodina.
Vypravujeme tedy dva autobusy, velký 49 míst a menší 26 míst. Protože někteří přihlášení pojedou do Brna vlakem, nebo autem, jsou ještě volná místa. Byl bych moc rád, kdyby je zaplnili naši ministranti a vzali si sebou oblečení. Mši sv. by pak prožili v sektoru B, blízko oltáře. Všechny ministranty od vystoupení z autobusu až do opětovného nástupu bude mít na starost Jan Jakubkovič z Lidečka. Rodiče umožněte ministrantům zúčastnit se této jedinečné události, kterou Národní eucharistický kongres určitě je. Promluvte s nimi a podpořte jejich rozhodování. V celkovém seznamu přihlášených je zřetelná absence mladých lidí, jakoby v naší farnosti vůbec nebyli.
Pokud se ještě někdo z vás, dnes rozhodnete k účasti, tak mi prosím zavolejte na tel. 731621105 ať pro vedoucí přepravy autobusu můžeme upravit seznam.Také pokud by ještě někdo z vážných důvodů nemohl jet.


Cena za dopravu bude pro dospělého 250,-Kč, pro děti a studenty 100,-Kč, pro ministranty s oblečením 50,-Kč. Peníze se vyberou v autobuse.


Odjezd bude v sobotu ráno v 6:30 od zastávky v Horní Lidči a dalších zastávek v Lidečku. Nástup a výstup máme v Brně u Janáčkova divadla. Na náměstí Svobody je to 10 min pěšky. Na zpáteční cestu bude autobus přistaven v 15:15, opět u Janáčkova divadla.


Ať dobrý Bůh požehná všem účastníkům kongresu a dá vám všechny potřebné milosti a dary k upevnění věčné smlouvy s ním.
S pozdravem P. Josef, farář.
 

—————

Zpět