PETICE ZA PROPUŠTĚNÍ vězněné matky, křesťanky Asie BIBI !!!!!

02.11.2011 08:36

Podpisová akce za život křesťanky! Odmítá zradit Krista, bude popravena?
Milí přátelé nabízíme vám podpisovou akci na záchranu života Asie Bibi, pákistánské křesťanky, která čeká na popravu, protože odmítá zradit svou křesťanskou víru. Také prosíme o modlitby za ni, aby vydržela a byla svědectvím pro mnohé v současnosti pronásledovaných křesťanů

Nedávno egypstká armáda doslova tanky zválcovala v ulicích koptské křesťany.  Pokud se nepostavíme proti tomuto trendu, zanedlouho se tato situace může týkat každého z nás.

Asia Noreen, známá spíše pod jménem Asia Bibi, je pákistánská křesťanka a matka dětí odsouzená za údajnou “urážku proroka” k smrti oběšením na základě zločinného zákona o rouhání. V současné době čeká ve vězení na výsledek odvolacího soudu, jehož jednání je však neustále odkládáno.
Její odsouzení vyvolalo celosvětové protesty a snahu omilostnit Asii Bibi a upravit zákon o rouhání tak, aby se omezilo jeho masové zneužívání k pronásledování náboženských menšin v Pákistánu. Tyto snahy narazily na odpor četných muslimských autorit. Masové protesty islamistů a vražda jednoho z největších odpůrců zákona a zastánců Asie Bibi, paňdžábského guvernéra Salmána Tasíra (1946-2011), vedla k tomu, že se vláda od těchto plánů distancovala.
Neochota zabývat se jejím případem ještě vzrostla poté, co byl zavražděn další její zastánce, ministr pro záležitosti menšin Šáhbáz Bhattí(1968-2011). Imán Jusef Quareši vypsal odměnu 500 tisíc rupií (asi 6 tisíc dolarů) za její zavraždění. (zdroj: katopedia)

Svoboda vyznání je jednou z největších předností západního světa. Pokud však Pákistán opravdu popraví křesťanskou ženu Asiu Bibi, - a to jen kvůli její víře - logicky mnozí nastolí otázku, zda recipročně nepřehodnotit velkorysá privilegia muslimů v Evropě.

https://www.aktuality.sk/clanok/176785/komentar-asia-bibi-mozno-zomrie/
22.11.2010, 20:58 BRATISLAVA

@@@


O této těžce zkoušené ženě již dříve vyšly na našich stránkách tyto články:

Asia Bibi nemá mnoho nadějí + další zprávy o pronásledování křesťanů

Za údajné rouhání odsouzena k smrti, připojte se k protestu.

Její příběh vyšel i knižně.

Manžel Asie Bibi, Ashiq a dcery, se modlí za její propuštění.

Já, níže podepsaný, zdvořile žádám o okamžité propuštění Asie Bibi z vězení v Pákistánu za své rouhání a přesvědčení a zrušení rozsudku smrti. Žádáme vás, abyste se smilovali nad naší křesťanskou sestrou. Prosím, aby tato manželka a matka byla propuštěna na svobodu, a mohla žít se svým manželem a dětmi.

https://www.callformercy.com/

PETICE ZA PROPUŠTĚNÍ vězněné matky, křesťanky Asie BIBI !!!!!

Pákistánská křesťanka čeká doposud dva roky na popravu. Odmítá přestoupit na islám

https://www.callformercy.com/ 

FIRST NAME (Meno) LAST NAME (Přijmení)
ADDRESS (Ulice a číslo domu)
CITY (Město)
STATE (z nabídky vybrat Other= iný)
ZIP / PSČ
COUNTRY (Krajina)
EMAIL (Adres e-mail

Převzato z https://www.magnificat.sk/

—————

Zpět